О, мухаббат

О,мухаббат,
       ёкдинг...
         ёндим гуруллаб!
Оловинг шивирлаб,
           айтди афсона!
Кутмовдим...
       ютокдим
           очолмайин лаб
Мутлако
       бехуш чайкалдим,мастона
Тутадим,
    бе ис-у,
            бе сас, бесадо
Изтироб
        исканжасида янчилдим
Телбараб
        рухни айладим-у гадо
Юрак кургурни
           киртишлаб, арчидим
Мухаббат...
      тутокдинг,
               бокиб сукунга
Алам-ла,
       палёнинг
              отдинг оламга
Олам,
      бир гуриллаб
             чукди  кукунга
Курбон булдия,бир телба
        аламга...
 ***


Рецензии