З днем народження
Нерви бережи
Й промовляй два слова –
Боже, поможи.
Хай любов онуки
Сили додає,
Розум твій і руки
Золото твоє.
Хай тобі вдається
Всім добром платить,
Доля хай всміхнеться,
Зло нехай мовчить.
Я тебе вітаю
З днем народження,
Щиро обіймаю
Без погодження.
17.11.05.
Свидетельство о публикации №113021702257