Багацько нас
Буденністю добряче тертих,
Не вміли викрасти мільйони
Тож бланківські їмо бульйони
Здаємо пляшки із під пива,
Так виживаємо на диво
Самоповажним владарям
І нечестивцям - крадіям.
Щоб непідсудними їм стати
Пробралися у депутати,
Прийшли до влади керувати,
Бюджет державний розкрадати,
Тепер інвестори успішні,
Неначе янголи безгрішні,
Плюють на нас, на злидарів,
Грабують чесних трударів.
Та брешуть нам на всіх майданах,
Що наш добробут в їхніх планах,
Багатий поміч дасть нужденним
І буде святом день буденний,
Усіх бандитів упіймають,
В в`язницях їх позачиняють
Як голоснем усі за них,
Безгрішних янголів святих.
Багацько нас, простих і смертних,
На жаль, терплячих та інертних,
Працюємо на крадіїв,
Нечистих бісівський посів.
26.09.05.
Свидетельство о публикации №113021702177