Утiкае самота

Утікає самота

Утікає у темні куточки
Безпорадна моя самота,
Коли звістка надходить від дочки,
Або син телефоном віта.

І здається – життя ще триває
І розпачливий сум пропада,
Вся природа радіє й співає,
А навколо одна доброта.

Що хвороби старечі минули,
Що ти дітям потрібний завжди,
Що тебе не усі ще забули,
Є у гості ходити куди.

Та у темнім кутку зачаїлась
Безпорадна гірка самота,
Мого розпачу ще не наїлась,
Все чекає і слини ковта.
18.09.05.


Рецензии