Немае притулку

Немає притулку

Немає притулку від злої брехні,
Немає розради для духу,
За гроші лягають кістьми у борні,
За правду - волають для слуху.

Немає притулку від владних мужів,
Немає розради стражденним,
За гроші пірнають у море гріхів,
За правду – волають щоденно.

Немає притулку від спраги хапуг,
Немає  розради збіднілим,
За гроші всіх втоплять в болоті наруг,
За правдоньку – збрешуть несмілим.

Немає притулку, його й не було,
Немає розради й не буде,
За гроші скрізь бореться чорнеє зло
І правду тримає за груди.
03.09.05.


Рецензии