Iм я у часi
Ім`я у часі розчинилось
Хто перше колесо зробив,
Придумав щоб воно котилось
Й на вісь уперше начепив.
Ім`я у часі розчинилось
Хто першу ватру запалив,
Йому навіщось знадобилось
Вогонь щоб їжі наварив.
Багацько в часі розчинилось
Імен, хто вперше щось зробив,
Щоб й нині колесо крутилось
І вірно нам вогонь служив.
І я у часі розчинюся,
Хоча щось вічне й не зробив
Я поруч з тими опинюся,
Хто ватру й колесо відкрив.
Єдина доленька, братове,
Чекає кожного із нас,
Чи щось відкрив нове, чудове,
Чи відбував життєвий час.
13.08.05.
Свидетельство о публикации №113021702121