***
я хочу попросити тебе
будь ласка, стань моїм небом
вітром, морем, океаном
і моїм повітрям
стань хоча б найменшим
моїм сенсом
моїм шансом
будь назавжди у сердці
я буду любити всі твої
профілі і анфаси
і всі твої інтереси
а наразі в мені просто
гримить пустота
і тиші викрикує
твоє
неіснуюче ім'я
Свидетельство о публикации №113021701367