тво парфуми

колись давно у шафі
бабуся зберігала різні парфуми
і одеколони
чоловічі
схожий запах мають твої пако рабан
блек икс ес, але кращий.
здається вона їх викинула.
знаєш
мені б купити красную москву
як у ренати
яких немає вже у виробництві
і ми справді будемо
ідеальною парою.
я ненавиджу фразу
"дивитись правді у вічі"
правда занадто жорстока.
тому займенника "ми" не існує

сьогодні я купила лише твої
парфуми і хочется сильно плакати
щойно їх запах
поселяється в мої ніздрі


Рецензии