реки

я виходжу з берегів
уявляєш, прямо як ріка
які там ріки в твоему місті є?
якась Волга, або Нєва
головне що ти чекаеш
головне що я тут ще поки жива
а може не це головне.
а те що я вмію помирати
кожного дня,
як монетка у колі
і одразу ж
воскреснути.
і далі уснувати собі
якось мимоволі
я виходжу з берегів тут
так часто
що скоро навіть в твоєму
місті, станется повінь


Рецензии