через два тижн весна
ти напевно досі хворієш
тому що я захворіла
вдруге за тиждень
коли з тобою трапляється щось
недуга передаєтся мені.
мій місяць без тебе
такий дивний
це дурнуватий серіал
та фітнес
я звикаю без твоїх літер
але не розумію навіщо
через два тижні весна
але мені що?
Свидетельство о публикации №113021701313