П сня для укра нських вояк в

Ой козаче, чом дівчина плаче?..
Так не гоже проводжать...
Сум на серці у дівчини,
Бо вже встигла покохать.

А чом ненька твоя мила,
На щоці сльозу хова?
...Бо дитинка, їй рідненька
Їде в армію сама.

Милі, рідні — не сумуйте,
Повернусь, як прийде час...
Ви — чекайте, біль вгамуйте,
Не тужіться повсякчас.

Гей, козаче — нехай вдача
Тебе буде зустрічать!..
І щоб сум, і щоб невдача
Не зуміли наздогнать!..


Рецензии