Всё у тебя!

Всё у тебя как в небе звёздном,
Блестит, зовёт но, не достать,
В груди моей на сердце слёзном,
В ночи покой не отыскать,

Не отыскать любви счастливой,
Среди простора всей земли,
Лишь под дождями молчаливо,
От горьких слёз скрывать следы,

Летать надеждами по небу,
Среди туманности души,
Искать твою там Андромеду,
Чтобы потом тебя найти!


Все у тебе як в небі зоряному,
Блищить, кличе але, не дістати,
В грудях моєї на серце слізному,
В ночі спокій не відшукати,

Не відшукати любові щасливій,
Серед простору всієї землі,
Лише під дощами мовчазно,
Від гірких сліз приховувати сліди,

Літати надіями по небу,
Серед туманності душі,
Шукати твою там Андромеду,
Щоб потім тебе знайти!


Рецензии