Замана човнаш
Керда бахьа шийца вахаро бала.
Бетто биллаб-те сардам ший даьна,
Сек хинна боагаш ба заман а ала.
Хана эший-те хьа дицдаь ведкъий,
Лийпача мо лепаргда сахула седкъий.
Зовзваьнн сахьата ма къерда бlаргаш,
Бертеш хинна цар а хьокха шоай царгаш.
Са ма даалахь хьай, кица хинна отташ,
Кизга васт хиле зlамсаг хул котташ.
Тахан новкъостий доттагlий бола,
Ба хьона мостагlий! Цхьоал дегца толла!
Дала гlерташ кана, дог а ма хьог,
Зовзваьнна ловза дага ма дохалахь ког.
Сино а хец де хlамма доацаш ший рувгlа.
Меца бордз хиле вахар а хийла увгlа.
Гlермане, 16. Саькура бетта 2013 шу
Свидетельство о публикации №113021606384