Чому ти мене в дцурався?

Ми разом з тобою працювали,
Разом щасливі були.
Так чому ти мене відцурався?
Що я зробила тобі?

Ти мене не обіймаєш, не цілуєш
Наче, я для тебе чужа.
Для тебе головне гроші,робота
А я, для тебе стала не та…

Що сталося, коханий скажи?
Я все зрозумію, тільки ти не мовчи.
Яка перед тобою провина моя?
Що я зробила, що стала чужа?

Життя стало гірше – я розумію,
Кожна людина зараз страждає.
Тільки від цього черствіти не можна,
Треба добріти і хай душа розквітає.

Ти частіше мене обіймай
І до свого серця ніжно пригортай.
Говори мені лазкові слова
І що без мене в тебе життя нема.

Щоб очі твої світились від кохання
І щоб не знав в житті страждання.
Як серце розігріти мені твоє?
Ти ж говорив, що воно назавжди моє!

Ти прекрасна людина, коханий!
Ти для мене як сонце ясне!
Я тобі віддаю своє серце
А ти любов’ю зігрівай мене!


Рецензии