Занадто багато Я

Я – професійна акторка,
Щотижня, але до вівторка.

Я – шоколадна майстриня,
Що живе у шкатулці чи скрині.

Я – молодіжна поетка,
Завітавшая із снів маєтка.

Я – мальовниця фламенко,
Українка, чи може вірменка.

Я – науковая думка,
Середнього майже ґатунку.

Я – академка – співачка,
І всесвітнього рівня дивачка.

Я- молодая дівчина,
Відповідная до свого чину.

Я- більша у світі брехунка,
Що тікає, не взявши  рахунка…

16.02.13


Рецензии