***

А на душі неначе гостре лезо.
І серце смуток на лахміття крає.
Образливі слова, як антитеза..
Невже любов твоя того бажає?
Невже це є - випробувань капкани?
За що мені цей біль, скажи, будь ласка.
І кровоточать знову мої рани.
Шепоче лютий - то твоя поразка.
І, в темряві із сліз, я вже не бачу,
Як ніч на землю опускає крила..
Невже кохання те - таке незряче?
Алеж попало в ціль! ..та ледь не вбило...


Рецензии