Iди...

Іди й не повертайся,
Тебе я не люблю!
Із іншою кохайся,
Я " прощавай " - кажу.

З тобою ми не пара -
Розходяться думки.
В тобі так правди мало,
Вона ж нужна мені!

Без неї задихаюсь,
Без неї не живу -
Зневіра серце крає,
З*їда мене живу.

Тож краще розійтися.
Про зустрічі - забудь!
Ні, ти не помилився -
Разом вже нам не буть!


Рецензии