Приемно
Приємно з добрим чоловіком
Про все, що є, поговорить,
Та ще й з однаковим за віком,
Коли він в дзеркалі сидить.
Ми з ним не лаємось ніколи,
Зі мною згоден він завжди,
Щетину ранком разом голим
Й п`ємо по скляночці води.
До нас приєднується третій,
Наш телевізор-говорун,
О шостій ранку він на злеті,
О двадцять другій він мовчун.
Без нього жити ми не можем,
Він щось покаже й розповість,
Прийми подяку, милий Боже,
Що самота ще нас не їсть.
12.02.06.
Свидетельство о публикации №113021602168