Не треба

Не треба, не треба, не треба
Плекати світ марних надій
І зводить в уяві до неба
Казкову будівлю із мрій.

Бо в дійсності це не зробити,
Замало уміння та знань,
Потрібно ще гулі набити
З нездійснених досі бажань.

Як тільки буття все розвіє,
Як вітер ранковий туман,
Уява ураз заніміє
Від болі отриманих ран.

Не треба, не треба розпуки,
Життя без надії пусте,
У тебе є розум і руки,
Тож в праці й уміння зросте.
11.01.06.


Рецензии