Сонечко
Прошу до хати,
Свічка як згасне,
Мушу вмирати.
Хочеться сонця,
Хочеться жити,
Щоби до донця
Чашу допити.
Сонечко красне,
Глянь у віконце,
Глянь своєчасно,
Мій оборонце.
Свічка ще блима,
Тіні стрибають
Перед очима,
Світ закривають.
08.01.06.
Свидетельство о публикации №113021602124