Осiннiй грудень

В Україні в грудні
Ще осінні будні,
Дощик засіває
І не замерзає.

А зима в Європі
Саме в розвороті,
Всі шляхи в заметах,
Всі авто в кюветах.

Береже природа,
Береже погода
Україну милу,
Додає їй силу.

Тільки крига щезне,
Вся Європа скресне
І забуде зиму
На той час не зриму.

Що для них морози,
Втіха, а не сльози,
А для нас без газу
Горе для всіх зразу.
31.12.05.


Рецензии