Навiщо ми

Навіщо ми з`явилися,
На світ цей народилися,
Самі себе питаємо
Як гірко ми страждаємо.

Буденністю змарновані,
Насущністю керовані,
Весь час щось добуваємо,
Старіємо й вмираємо.

Тож голову не сушимо,
Навіщо жити мусимо,
Мету життя не знаємо
І дітям це лишаємо.

Мо` їх життя поліпшиться
Й питанням цим потішаться,
Приховане відкриється
І від облуд відмиється.

Мо` взнають – ми з`явилися,
Щоб двері нам відкрилися
До розуму Всесвітнього
Для розвитку новітнього.
30.12.05.


Рецензии