Вiтання

Моє кохання,
Прийми вітання
Із новим Роком,
Щоб добрим оком

На світ дивилась
І не схилилась
Від бур недолі
Й жила б у колі
Добра й любові.

Хай не чіпають
Хвороби й болі,
Нехай минають
Роки поволі.
16.12.05.


Рецензии