Дзьве душы

Мы дзьве душы.
Згубіліся ў свеце
сівых надзей і новых ўжо памкненняў.
Мы дзьве мяжы,
між іх гуляе вецер,
што трапіў ў волю з змрочных сутарэнняў.

Месяц і сонца,
носімся па свеце,
хто ведае якое за якім?
А ў душы
аднолькава мы дзеці,
а можа два аскепкі ад душы...


Рецензии