***

залишаюсь. ні не з тобою
я відчуваю запах волі. руки як пальми
і місто мовчить в очікуванні якогось свята

час з’їдає календарі
хапає вихідні та ковтає відразу
наші відносини, вірогідно, вже дуже старі
а ще кажуть, що щасливі не відчувають часу. 

16.02.13


Рецензии