Битлек
Шул чак безгэ кулай куренэ
Эгэр инде аны сала калсак
Кемнен кем икэне куренэ.
Барыбызга яхшы рольлэр кирэк
Кызыктырмый безне яманы
Бер битлекне киеп алабыз да
Алыштрабыз без янаны.
Кончелек юк диеп лаф орабыз
"Ак" хэм "кара" бездэ корэшэ
Э беребез кинэт баеп китсэ,
Туган туганыннан конлэшэ.
Берэу чын дус мин-дип кукерэк кага,
Итэгенэ синен сырыша
уз уйларын сойлэгэндэй итеп
Серен алырга ул тырыша.
Берэу сата оста итеп гайбэт
Бар каралык ана ябыша.
Э соныннан гыйбрэт очен диеп
Ул акларга узэе тырыша
Зыян салабыз да,чит берэугэ
Бер ни булмагандай йорибез.
Гонахлыны эгэр куреп алсак,
Токерек чэчеп шуны сойлибез.
Монсы менэ,утэ комсыз кеше
Саранлыгы чыккан йозенэ
Кирэкмэгэн эйбер бирэ дэ ул
Юмарт булып шулай куренэ.
Монсы менэ-азгын,йоремсэк ир
хэр сузендэ анын "яратам"
Токерэм мин андый яратуга,
Шайтанына таш белэн атам.
Монсы менэ диндар,ул да кигэн битлек
Нинди матур телдэ сойлэшэ.
Э асылын анын нэфес баскан
Жаны шунын белэн корэшэ
Берэу аракы дип жанын сата
Гомерендэ ясый зур хата
Ул рольгэ буген керэ алмый
Битлек читтэ тэгэрэп ята.
Бер кон уен бетэр,пэрдэ тошэр
Калырбыз без шунда бергэ- бер
Кемгэ нинди бэя бирелэсен
Тик бер Алла узе белэдер.
Свидетельство о публикации №113021509938
врачлар неудачно операция ясадылар.оягындагы томырдарын кисэп.бэр оягы
кыска на 8мм.Так что держись дорогая,у нас такая жизнь сейчас,в любой
момент превратишься в инвалида.Учу его на ноутбуке,но сама еще не очень,а помогать никому не охота.Только за деньги и то торопятся.Читай.если ты из Татарс.(101-105)первая стр.Пиши и печатай.Очень понравились.Возьму в избр.
Хатиря Разяпова 17.02.2013 12:16 Заявить о нарушении
Я из Татарстана, но не поняла что значит 101-105 первая стр.
спасибо за посещение.
Рафина Вафина 21.02.2013 21:07 Заявить о нарушении
Просто не хочется печатать ссылку.Да ты уже прочитала про Татарстан-любовь
моя".Поняла откуда я?Может быть и ты там живешь.Хатиря
Хатиря Разяпова 22.02.2013 20:49 Заявить о нарушении