***

I’ll do everything for your smile,
Cause it brightens the whole world for me.
To know nothing about it for while
Was the greatest mistake. Now I see.

I’ll do everything just for joke,
For kind look I get always from you.
I don’t know if it’s gonna last long,
But I'm happy to be beside you. 


Все отдам за одну лишь улыбку,
Она мир заставляет сиять.
И я знаю теперь, что ошибкой
Было эту улыбку не знать.

Все за шутку твою и за взгляд твой,
Такой добрый и грустный порой.
Я не знаю, надолго ли это,
Но я счастлива рядом с тобой.

(2006 г.)


Рецензии