Не запрошуй

Не запрошуй, бо я не прийду,
Мені звичний куток не залишу,
Сиво-чолу самотню біду,
Мов дитину, присплю, заколишу.

Хай для тебе там краще ніж тут,
Бо й тобі свій куток наймиліший,
Та я маю життєвий статут
І не згоден змінити на інший.

Мені дивно так жити як ти,
Як на мене, то це не розумно,
Мабуть, згоди не вдасться дійти,
Треба жити самотньо і сумно.

На прохання твоє не прийду,
Я там жити ніколи не зможу,
А свою сиво-чолу біду,
Мов коня, самотужки й стриножу.
28.05.06.


Рецензии