Прадавня мудрiсть
Де мудрість спресована в декілька слів:
Як довго чекатимеш біля ріки,
То трупів діждешся своїх ворогів.
Нам бачиться чорна широка ріка,
Що трупи ворожі кудись-то несе,
На березі воїн, на шаблі рука,
Що врешті діждався побачити це.
А може ріка уособлює час,
Який всю ворожість колись умертвить,
Єдина задача важкезна для нас –
Зуміти її у собі пережить.
Мета – перемога над ворогом злим
Для щастя й свободи нащадків усіх,
Для доброго літа, засніжених зим,
Для цього не шкода ні часу, ні ніг.
29.04.06.
Свидетельство о публикации №113021501864