Не так
Як були ми при владі –
У тіні й на параді,
Брали те ми за так,
Що було нам у смак.
Нині ми не при владі
В стольнім Києві граді,
Стало нам все не так,
Стало жити не в смак.
Тож благаємо всюди
Голосніть за нас люди,
Де наш блок “Все не так”
Зробіть в бюлетні знак.
Так співають рулади
Ті, що звикли до влади,
Нині все їм не так,
Бо збіднів їх общак.
08.03.06.
Свидетельство о публикации №113021501806