Любов - то святе!

Навіщо говорИш " люблю ",
Коли не забуваєш іншу?
Зостав мене, тебе молю -
Ти нам, обом, лиш робиш гірше!

Нема спокою ні тобі,
А ні у мене сил немає.
Кажу не вперше - йди собі,
Тебе ні трішки не тримаю!

Любов для мене - то святе,
Її я все життя гукаю,
Та все знаходиться не те...
Невже даремне я чекаю?

Вона у мріях і в думках -
Надійна, чиста, світанкова...
Хоч нелегкий до неї шлях -
Вона свята! Вона від Бога!


Рецензии