Любов приходить ненавмисно

Любов приходить ненавмисно
Шляхом таємним, чарівним.
Я розірвала спогадів намисто,
Зустрівшись поглядом із ним.

Любов приходить потаємно,
Коли торкається він рук.
Найбільше щастя - це взаємність,
Що завжди поруч, без розлук.

Любов прийшла і тут лишиться,
Така щаслива, як і я.
У погляді весна іскриться,
Ти ж бачиш, що уже твоя.


Рецензии