Краса розумiэться серцем

..краса розуміється серцем...
 ..і клином тут не поможеш...
  ..краса сприймається духом...
   ..щоб вибити тебе з мозку...
    ..потрібно стріляти в нього..
     ..і це не метафора друже...
      ...бо він назавжди у думці...


Рецензии