Серед усього цього мотлоху

...от і настав день Валентина.. шкода що застудилася.. вкотре і всі плани коту під хвіст. Всю цю негативну енергетику розчарування направила у творче русло.. І от - оці всі сердечка навколо себе споглядаю.. здається що вони вже нікому не потрібні, а ще учора та зовсім недавно думала як би то покраще все зробити з нахненням розписувала в уяві та на папері свято оцього з луком голенького хлопчика Амура.. Так звичайно свято мине як заплановано й без мене.. та хотілося б усе проконтролювати.. взяти участь.. )) як офіціозно звучить, просто подарувати настрій та отримати у відповідь..
 що ж можливо отримати у відповідь.. звичайно - посмішку...
Ну але звичайно я ще сподіваюсь.. що до того часу як я подарую ці валентинки вони не втратять свою чарівну актуальність...
 ...питання постають та ) вирішуються самі собою.. потрібно тільки робити кроки до їх вирішення...
 ...от так я серед усього цього сердечного мотлоху.. сиджу і думаю, мрію, мізкую.. пишу якісь рядки..
  ..читайте.. ) мої для жінок.. та з днем валентина.. :)
З ДНЕМ ВАЛЕНТИНА УСІХ!!!
     щиро Ваша, Іриска.
   


Рецензии