Земне життя

   
Земне життя цінуйте люди
Його нам Бог подарував.
Від нас залежить яким буде
Шкода, коли не цінував.

Марнуємо життя бездарно
Усім завидуємо ми.
Забули, як буває гарно
І живемо отак роки.

Сміятись, навіть перестали
Бо не до сміху нам тепер.
Проблеми нас уже дістали
І український гумор »вмер».

А час минає швидкоплинно
Його нажаль не зупинить.
Старайтесь люди жити гідно
І без причини не скуліть.

Кожну хвилину зберігайте
Її назад не повернути,
Вперед ідіть, не зволікайте,
З шляху старайтесь не звернути.

Любіть, кохайтесь до безтями,
Слова чарівні говоріть,
Не створюйте життєві драми
В добрі і щасті проживіть.

Старайтесь Бога не гнівити,
Гріхи на душу не беріть.
А краще всього в вірі жити
Із дурнем справи не ведіть.

Життю радійте, не сумуйте
І посміхайтеся щодня
Онуків до життя готуйте
Щоб була сильною рідня.


Рецензии
Любіть, кохайтесь до безтями :)...:-) ні до безтями не ризикуйте...Дякую (Тамара)

Тамара Шевцова   21.02.2013 19:18     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.