Канавна елiта

             “Еліта стічної канави”
                слова Гебельса
Канавна еліта

Еліта стічної канави
У Раді Верховній сидить,
В промінні шахрайської слави
Взялася закони творить.

Шахрай і розбійник на волі
І вже недоторканий він,
У владному крутиться колі,
Малиновий слухає дзвін.

Кричать – розумніших немає,
Найкращі це тільки вони,
Та кожен про себе лиш дбає,
Бо діють так всі пахани.

Нещасна моя Україна,
Еліта канавна - це крах,
Це знову столітня руїна
І розпач у людських серцях.

Чого не везе українцям,
Та, мабуть, терплячість до тих,
Хто в стічній канаві по вінця,
Себе ж видають за святих.

За янголів світлих, небесних,
Що нами прийшли керувать,
Заради досягнень чудесних,
Щоб рай для всіх нас збудувать.

Та врешті вони поділили
Країну на клапті свої,
О, Боже, дай розуму й сили
Нам виграти з ними бої.

Засунуть їх в стічні канави,
Еліту пустити на гній,
Простим українцям - забави
І щастя в країні своїй.
17.09.09.


Рецензии