В далекiй Тухольцi
Які лунали гучно у столиці –
Багаті люди допоможуть біднякам,
А всі бандити сядуть до в`язниці.
Та нині знають, що це був лише піар,
Проста наживка для електорату,
Бо президентське крісло це не Божий дар,
А владний приз за боротьбу завзяту.
Політику збрехати наче раз моргнуть,
Тут головне брехати дуже вміло,
Для перемоги треба всіх добряче взуть,
Щоб потім вже своє робити діло.
Розцілуватися з бандитами всіма,
Багатим дати й далі багатіти,
А бідняків усіх хай винищить зима,
Бо їх нема в країні де подіти.
Усі політики Іуди й брехуни,
Для них за основне це влада й гроші,
А громадяни-виборці для них це барани,
Які ще вірять у казки хороші.
15.09.06.
Свидетельство о публикации №113021402228