Ви мовчите

Ну, що Ви там надумали собі,
Не озиваєтесь роками,
Невже такі Ви немічні й слабі
Й не володієте руками.

Нема того, щоб написать листа,
Чи подзвонить по телефону
На день народження, чи на свята,
Чи в цім не бачите резону.

А поки я кохаюсь у віршах,
Про відчуття свої співаю,
Бажаючи розмови по душах,
До Вас завжди їх надсилаю.

А може заняття моє пусте
Й нікому, певно, не потрібні
Ці роздуми про вічне і святе,
Ви мовчите, мабуть, Ви згідні.
10.09.06.


Рецензии