Монолог обачливоi людини

Монолог обачливої людини

Не гальмуймо раптово
Й будем жити чудово,
Без синців і напруги,
Без пригод і наруги.

Жить обачливо й тихо,
Оминаючи лихо,
Відчайдухи теж мріють,
Та так жити не вміють.

Научайтесь, братове,
Бо життя так чудове,
Без синців і напруги,
Без пригод і наруги.
29.08.06.


Рецензии