Не маю я спочинку

У нашому будинку
Не маю я спочинку,
Щоночі салютують,
До ранку репетують.

А вдень стіну довбають,
На дрелі вигравають,
Руйнують і будують
Й в неділеньку святую

Не маю я спочинку
У рідному будинку,
А мо` втікти подалі,
Де тихі світлі далі.

Де ліс шепоче тихо,
Де поле хлібом диха,
Душа відпочиває
І гвалту геть немає.
17.08.06.


Рецензии