Демократiя
Для нужденних – кабала,
Годі милостей благати –
Треба знищить їх до тла.
Награбоване державне
Повернуть на благо всіх
І життя, достойне й славне,
Заполонить дружний сміх.
Будуть всі заможно жити,
Без бомжів на смітниках,
Зможуть вчитися й робити
І гуляти при грошах.
Демократія народу
Запанує скрізь у нас,
Принесе усім свободу
Справедливий добрий час.
А багацтво здобуваймо
Тільки в праведних трудах,
Грабувати не даваймо,
Биймо, браття, по руках.
07.08.06.
Свидетельство о публикации №113021402091