Мислю
Що то робиться навкруг,
Зрозуміти я не можу
Хто є ворог, а хто друг.
Мільярдер клянеться щиро –
Для народу зробить все,
Комуніст говорить з миром –
Бреше капітал в лице.
Лиш когорта комуністів
Знає що і як робить,
У селі та щоб у місті
Краще стало людям жить.
Мільярдери й комуністи
Чую об`єдналися,
Владні крісла щоб посісти
Раптом всі злигалися.
Мислю, думаю всі брешуть,
Що вони за наш народ,
Язиками тільки плещуть,
Бо всі з армії підлот.
02.08.06.
Свидетельство о публикации №113021402084