Гранатовий с1к
Гранатовий сік
Сік гранатовий -- вітамінів король.
Грає в здоров`ї важливу роль.
Смачний напій , багатий таніном,
Недарма його звуть еліксиром.
Дивовижний південний гранат
Має витончений аромат.
В стародавньому лікуванні
Призначав його Гіппократ.
Сік міцний. Як червоне вино.
Їм лікують хвороби давно.
Подякують серце і шлунок.
Він для них -- чарівний подарунок.
Калій , магній , а ще -- вітаміни ...
Очищає ретельно судини.
Захищає від "злих радикалів",
Він -- кінець для "кровавих баталій".
Перевершує він журавлину,
Чай зелений , а також лохину.
Сік граната з кавказьких долин --
Буде в нормі гемоглобін !
Фото из интернета.
Свидетельство о публикации №113021411254