Вiра, Надiя, Любов!

      
(из сценария, ко Дню социального работника)

На сцену виходять виконавці образів Віра, Надія, Любов.
 Вони одягнеш у українські стилізовані костюми. Звучить музика.

Віра - Добрий день,
Надія - Із святом, добродії любі,
Любов - Ради зустрітися знов.
Віра -  Ви не пізнали нас?
Ми ж з вами усюди
- Віра,
- Надія,   
-Любов!

Віра - Хіба ж то не ви, у життєвому виру.
           Серед страждань, над усім,
           Знов повертаєте радість і віру,
           Посмішку, захист і дім.

Надія - А клопіт за всіх, професійнії дії,
             І людяність - це здобуття.
             Знаходити працю, а з нею надію,
             Надію на краще життя.

Любов - Надію і віру пенсіонерам.
               Звертаєте знову і знов,
               Ділами подібними чистим озерам,
               Керує насправді любов!
 
Віра -   Коли ж святковий час такий настав,
             Є пропозиція до вас, сестриці любі:
             Давайте зберемо букет із добрих справ,
             Що їх зробили ці шановні люди.

 Надія - То тут про кожного є стільки що сказати,
              Про чисті душі, про талант, про дар -
              Тут кожна жінка в справах, ніби мати,
              А чоловік, як справжній господар.
 
Любов - У мене скринька є, що зроблена з любов"ю,
               А в ній листи, це світки добрих справ.
               Нехай у цей час на сцені править доля,
               Це, справдi,  істини  момент настав!

2005 г.


Рецензии