Лети
Я хочу бути єдиною птахою - назавжди
Я знаю це доля щаслива, звела навесні
Я бачу в твоїх долонях любові сліди
І щоб не сталось у світі, ти рядом завжди
Цілуй мене наче літо, в обіймах зігрій
І очі твої як озера ,душа кришталева ,
Відкриті для нас всі джерела ,у країні мрій.
Лети ,від кохання моє серце , лети
Політ твій останній ,ми зустрілись на землі
Лети , повертайся ,з'єднались долі дві
Єдиній зізнайся, коханню немає межі.
Свидетельство о публикации №113021306073