Колисаю ранок, як дитину

   
      Колисаю ранок, як дитину,
      До грудей легенько пригортаю.
      Хай зростає у щасливу днину
      З синім небом з краю і до краю.
      Хай веселим сонечком сміється
      Й разом з ним сміються добрі люди.
      А мені й надалі вже прийдеться
      Колисати ранки... Треба - буду!


Рецензии
хай кожен ранок буде щасливим:)
мені сподобалося)

Оксана Полюхович   22.02.2013 21:11     Заявить о нарушении