С И Ч I
Його товариш десь літає,
Тривожить душу і гукає,
Мороз по шкірі пробігає,
Бо моторошний його клич.
Переклик доль. Божа воля
В тім перегукуванні дивнім,
В душі, на серці неспокійно,
У вічність втягує повільно
Твоє життя і твою долю.
Птахи надуті. Крик неситий.
Темрява хори прикриває,
Жахи нестерпні наганяє,
Душить, мучить і карає,
Навалюється зле й несамовито.
*
Зверху олігархія. Біди стихія.
Сичі в державі заправляють,
Жадоба й інтереси вимагають:
Народ й країну розділяють,
Вічно володарювати мріють!
Свидетельство о публикации №113021304619