О С Е Л
Що Осел дурна тварина,
Кожна відає Людина,
Та не всякий, мабуть, знає,
Що він іншу думку має.
Коли з Конем запрягають,
Осел ногами упирає,
Тож у Коня доля зла -
Тягне воза і Осла.
2
Ольгу сусіди Ослицею вважають -
А вона великі статки має!
Ахмед в Одесі чистий Осел -
Він злодій в законі і міліардер!
Та всі до Господа волають,
Як Осел в громаді заправляє!
І тут Бог смиренно запитав:
«А хто ж до влади їх обрав?»
«Не я,- Осел на Бога очі звів,-
Я навіть голосувати не ходив!»
*
Коли на вибори не йдеш
Пихато й гордовито,
Саме ти в обранці приведеш
Осла, а то й бандита!
Свидетельство о публикации №113021303377