П ятдесят

Якщо минуло п`ятдесят
Роки летять так швидко,
Що тільки мельк - вже шістдесят,
А там і старість видко.

Я пам`ятаю  як малим
Хотів великим бути,
Літа добавити молив
Та Бог не хтів це чути.

Нарешті, бачу Він почув
Й роки побігли швидко,
Та я давно про це забув,
Бо сім десятків видко.

Молю я нині відмінить
Прискорений біг часу,
Щоб борг устигнув  відробить
Усім і весь відразу.
26.11.06.


Рецензии