Культура пити

Не ковтай горілку
Під чадну цигарку,
Ляпнеш на долівку
Й спатимеш до ранку.

Ти ж не кацапура,
Щоб не закусити,
Інша в нас культура
Оковиту пити.

Під сальце й ковбаску
Випити чарчину
На різдво і паску
Маємо причину.

А у будню днину
Треба працювати,
А не пить чарчину,
Очі заливати.
03.11.06.


Рецензии